Niin se vaan on,että joskus pitää laittaa omat halut ja tunteet sivuun ja ajatella koiran parasta ! Ada on saanut aivan ihanan uuden kodin Savonlinnasta , jonne muuttaa ensiviikolla !

Syy Adasta luopumiseen ei ole missään nimessä se,että Ada olisi turha koira kennelissämme! Ei todellakaan,Ada on yksi upeimmista muuteista jonka tunnen ja jolla on kultainen ja lempeä sydän ja mahtava luonne.Ada omaa myös valtavan työmotivaation ja sillä on todella päätä valjakkohommiin,siksi Adasta luovutaan.Simoset ovat ainoa perhe jonne voin edes kuvitella Adaa antavani.Tiedän kuinka hyvin sielä koiria pidetään ja kuinka paljon niiden kanssa liikutaan ja etenkin harrastetaan valjakkourheilua , juuri sitä mitä Ada rakastaa. Tosiasia olisi ollut,että minulla Adan kaltainen valjakkolupaus menisi hukkaan.

Adalle,kun ei sopivaa paria meiltä löytynyt...Nanna ei ole kovinkaan innokkas vetäjä ja Nannalla se innostus lopahti ,kun se sterilisoitiin.Hilla taasen on aina ollut innokas,mutta en tiedä mitä sille on sattunut,kun sen pelkää perässä tulevaa rekeä,kuin ruttoa ja ei siedä muita narttuja samassa valjakossa. Arvi taas menee,mutta on kokonsa puolesta hidas löntystelijä,toisin kuin Ada.Enkeli taasen vihaa Adaa,eikä niitä voi laittaa samaan valjakkoon,joten Enkeli ja Arvi ovat toimineet parina.No onhan nuo huskyt,mutta ne ovat niin nuoria,paitsi Emmi.Emmi osaa suunnat ja tarvitsen Emmia joka valjakossa ja en voi Emmiä ylenpalttisesti rasittaa,niin harjottelu kerrat ovat liian pieniä Adalle,se on selvästi paljon motivoituneempi ja tarvitsee enemmän vetohommia.Koska Ada on ennenkin ollut Simosilla,niin heille ehdotin josko Ada voisi muuttaa heille(tiesin Ninnan haaveilevan neljättä koiraa) ja olen niin iloinen kun Simoset päättivät ilomielin antaa mun rakkaalle Adalle kodin ! Ikävähän tuota Adaa tulee,kelläpä ei tulisi noin ihanaa ötökkää ,mutta nyt oli aika tehdä Ada onnelliseksi :) !!!

Ja eihän tuo Ada mihkään katoa,tossahan se asuu ihan kivenheiton päässä :D !1270487131_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ada näyttelyssä Anskun kanssa! Tämä kuvastaa Adan luonnetta ! Halinalle <3