Kyyneleitä , tuskaa ja kipua!Kaipuuta ja raivoa!Ei tässä näin pitänyt käydä!Kaikki pennut menehtyivät,suuri kaipuu on Adalla , Nanookin kotijoukoilla ja tietenkin meillä koti joukkoina jotka teimme tiiviissä yhteistyössä kaikkemme Hiskinmäen eläinsairaalan kanssa,Kiitos teille!

Kuolinsyy Herpes , tässä linkissä kun selaat alaspäin löydät asiasta: http://personal.inet.fi/cool/colliemaailma/lisaantymisong.html

,kattava juttu tulossa Alman lehteen jonka jälkeen voin kirjoittaa asiasta lisää,nyt voimat ei siihen riitä,koska en ole koskaan elämässäni ollut näin kovassa paikassa ja näin shokissa ja murheen murtama!

Asiasta tulossa myös Siperianhuskyseuran lehteen,koska tämä on hyvin paljon yleitynyt,eikä sille KUKAAN kasvattaja voi mitään!Huonoa tuuria,meillä tartuttaja oli mitä luultavammin naapurin irrallaa juoksennellut koira!

Kiitos monille kasvattajille tuestanne!En tiedä vielä miten tästä tuskasta selvitään,mutta pakkohan se on...ehkä minä olen liian herkkä kasvattjaksi...mutta minulle tämä on kovapala,ei se sairaus vaan menetys...ja sääli Ada emoa kohtaan,joka oli loistava emo!